22. 11. 2024   |   svátek má Cecílie
 

Paštiková pomazánka

Název Množství a jednotka
játrová paštika lahůdková 250 g
vejce 5 ks
máslo 20 g
sůl
pepř

večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 05 min.
Vaření: 10 min.
Mamut :-)



Postup
Na lžíci másla rozpustíme játrovou paštiku, až je pěkně hladká. Přidáme rozšlehané vejce, osolíme, opepříme a mícháme do zhoustnutí. Mažeme na tmavé pečivo.


 


RECEPTY

Szegedinský guláš

Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájené cibule, přidáme mletou papriku, promícháme,... zobrazit recept

RECEPTY

Krémové ořechové rohlíčky

Postup: Mouku, cukr, mleté vlašské ořechy a citronovou kůru ze 1/4 citrónu dáme na vál,... zobrazit recept

RECEPTY

Plněné papriky

Postup: Osmažíme nakrájenou cibulku. Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme,... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborový guláš - buřtguláš

Postup: Cibuli nakrájíme najemno, brambory a párkový salám na kostičky. Na sádle... zobrazit recept

RECEPTY

Polévka z hlívy (falešná dršťková)

Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Velký test nanuků

Míša tvarohový Mražený tvarohový krém s kakaovou polevou Složení: Tvaroh... zobrazit článek

RESTAURACE

U Strakatého koně

Ke stravování můžete využít naši stylovou nekuřáckou restauraci. Naše kuchyně...