Starší housky, veku nebo rohlíky nakrájíme na asi centimetrové plátky. Tvaroh rozředíme troškou mléka, rozmícháme s vajíčkem a cukrem. Do misky nalijeme mléko, rozšleháme v něm vejce a mírně osladíme (lžička cukru stačí). Plátky pečiva namáčíme do připraveného mléka, vymačkáme a klademe do vymaštěného pekáčku. Poklademe jednu vrstvu, navrstvíme trošku tvarohové náplně a střídáme, dokud máme co. Poslední vrstvu tvoří namočené housky. Nahoru položíme plátky másla a v horké troubě upečeme dozlatova.
Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35
lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným
nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI....
zobrazit článek