21. 11. 2024   |   svátek má Albert
 

Domácí paštika z bůčku

Název Množství a jednotka
vepřový bůček bez kosti 1000 gramů
vepřová játra 200 gramů
nové koření 3 kuličky
vegeta 1 lžička
majoránka
Zobrazit všechny ingredience

večeře
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 50 min.
Jarča



Postup
Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.
Vepřová játra nakrájíme na kousky a osmažíme na sádle s drobně nakrájenou cibuli.
Když je maso měkké, tak ho rozmixujeme a dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem a soli. Pokud je pomazánka hodně tuhá, přidáme trošku vody, v které se vařil bůček.
Paštiku můžeme konzumovat ihned, nebo dáme do skleniček a sterilujeme. Můžeme také naporcovat do krabiček a uložit v mrazáku.


Další fotografie
 


RECEPTY

Kuře pečené na kyselém zelí

Postup: Na dno pekáčku rozložíme vymačkané kyselé zelí. V 1 dl studené vody rozmícháme... zobrazit recept

RECEPTY

Toskánské rizoto

Postup: Do hlubší pánve dáme máslo, drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Na... zobrazit recept

RECEPTY

Salát z červené řepy s jablky

Postup: Syrovou červenou řepu oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Smícháme s... zobrazit recept

RECEPTY

Dhal - Indická čočka

Postup: Červenou čočku zalijeme studenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Rajčata... zobrazit recept

RECEPTY

Boloňská omáčka s červenou čočkou

Postup: Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Hledáte magazín pro zdravý život? Už nehledejte – právě jste jej našli!

Podívejme se pravdě do očí. Kdo z nás by nechtěl být fit a v kondici nejen fyzické, ale i psychické. Snad jen hypochondr si libuje v bolístkách a pofňukávání – my ostatní umíme vzít své zdraví a pohodu do svých rukou a přesně pro... zobrazit článek

RESTAURACE

Hospůdka Na Maraláku

Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...