17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Papriková hořčice

Název Množství a jednotka
bílá paprika 2 kg
cibule 1/2 kg
cukr 100 gramů
feferonka 1 ks
olej 200 ml
Zobrazit všechny ingredience

Kuchyně: česká
Příprava: 01 h.
Vaření: 45 min.
Jarča



Postup
Papriky a cibule očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme do hrnce a přidáme ostatní ingredience. Pak vše rozmixujeme a dáme do sklenic.
Sterilujeme 10 minut


 


RECEPTY

Špagety "aglio olio"

Postup: Špagety dáme vařit do dostatečného množství osolené vody - na tři litry vody... zobrazit recept

RECEPTY

Bramborový guláš - buřtguláš

Postup: Cibuli nakrájíme najemno, brambory a párkový salám na kostičky. Na sádle... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolicový krém

Postup: Brokolici očistíme, rozebereme na růžičky. Brambory oloupeme a nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Jablkovo-ořechový moučník

Postup: Utřeme žloutky s cukrem a postupně přidáme všechny přísady, nakonec lehce... zobrazit recept

RECEPTY

Švestkový džem pečený v troubě

Postup: Švestky umyjeme a vypeckujeme, dáme je na plech s vyšším okrajem a pokapeme 2... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Výtopna

vítáme Vás v jedné z pěti restaurací v síti Výtopna. Jedná se o originální...