21. 11. 2024   |   svátek má Albert
 

Jehněčí maso › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Jehněčí plec omyjeme, osušíme a pečlivě odblaníme. Maso na několika místech... zobrazit recept

Postup: Fazole namočíme den předem do studené vody a necháme přes noc. Jehněčí maso... zobrazit recept

Postup: 2 středně velké lilky omyjeme, odkrojíme konce a neoloupané je nakrájíme na 1/2... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso (kolínko, kýtu) pořádně očistíme - odblaníme a poctivě odstraníme... zobrazit recept

Postup: Jehněčí maso odblaníme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, opepříme, potřeme... zobrazit recept

Postup: Skopové (nebo jehněčí) maso odblaníme, odstraníme tuk, nakrájíme na... zobrazit recept

RECEPTY

Domácí pochoutkový salát

Postup: Salám nastrouháme nahrubo, malou cibuli nebo jen čtvrt větší, a sterilované... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pepř

Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek

RESTAURACE

Il Mercato

Italská restaurace Il Mercato reprezentuje pravou italskou kuchyni s důrazem na...