Postup: Upečeného králíka obereme a maso nakrájíme na malé kousky. Papriku nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Krůtí krk uvaříme s kořenovou zeleninou, cibulí, novým kořením, solí a celým... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme osolíme, opepříme, posypeme kmínem. Do pekáče dáme máslo,... zobrazit recept
Postup: Králičí játra rozmixujeme v nožovém mixéru s rozetřeným česnekem. Dáme si je do... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept
Postup: Králičí hřbety zalijeme 1 1/2 l studené vody, přidáme sůl, celou cibuli, celé... zobrazit recept
Postup: Králíka omyjeme, naporcujeme a důkladně potřeme česnekem utřeným se solí ze... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme, osolíme a prošpikujeme slaninou. Můžeme použít jen králičí... zobrazit recept