Postup: Rybu, očistíme, osolíme a necháme 1 hodinu odležet. Pak kapra po 3 cm... zobrazit recept
Postup: Lína omyjeme, osušíme, prosolíme a necháme alespoň hodinu odležet. Na pánev... zobrazit recept
Postup: Filé rozdělíme na porce, ze všech stran potřeme citrónovou šťávou, osolíme,... zobrazit recept
Postup: Pstruha omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi hodinu odpočívat. Mezitím si... zobrazit recept
Postup: Kapra naporcujeme, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Pak ho pokapeme... zobrazit recept
Postup: Pstruhy nasolíme a necháme 1 hod.odležet. Pokapeme citronovou šťávou. Na oleji... zobrazit recept
Postup: Ryby zbavíme hlav, pokud jsou čerstvé, vykucháme, nakrájíme na větší kousky,... zobrazit recept
Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept
Postup: Lososa rozmrazíme, osolíme, mírně okořeníme čtyřbarevným hrubě mletým pepřem a... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept