24. 11. 2024   |   svátek má Emílie
 

Ryby › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Připravíme si nálev. Svaříme vodu s octem, cukrem soli, kořením a zeleninou.... zobrazit recept

Postup: Nejdříve si připravíme nálev. Svaříme vodu s cukrem, soli a kořením /tymián,... zobrazit recept

Postup: Noky uvaříme v osolené vodě a scedíme. Listový špenát opereme, natrháme a na... zobrazit recept

Postup: Oloupané syrové brambory nakrájíme na plátky a rozložíme do máslem vymazaného... zobrazit recept

Postup: Kapra naporcujeme na řízky, osolíme, potřeme utřeným česnekem a necháme alespoň... zobrazit recept

Postup: 2 filety ze pstruha dáme do nádoby, kůži dolů. Posypeme jej cibuli nakrájenou... zobrazit recept

Postup: Rybky (plotice, cejnky i jiné) vykucháme, očistíme,umyjeme, osušíme. osolíme,... zobrazit recept

Postup: Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nadrobno a společně je osmažíme na másle.... zobrazit recept

Postup: Pórek nakrájíme na kolečky, cibuli nadrobno a osmažíme na másle. Zalijeme ... zobrazit recept

Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept

Postup: Mořského vlka (nebo jinou rybu) očistíme, oškrábeme šupiny pod tekoucí vodou od... zobrazit recept

Postup: Zeleninu očistíme, cibuli nakrájíme nadrobno, cuketu na kostičky a mrkev a... zobrazit recept

Postup: Pstruhy omyjeme a osušíme. Pak je nasolíme a necháme chvíli odležet. Na pánvi... zobrazit recept

Postup: Candáta omyjeme, osušíme, prosolíme a necháme alespoň hodinu odležet. Pak ho... zobrazit recept

Postup: Omyjeme a očistíme, alespoň 5 hlav. Dáme je vařit do hrnce s kořenovou... zobrazit recept

Postup: Do mísy dáme nadrobno nakrájenou cibuli, nastrouhané natvrdo uvařené vejce,... zobrazit recept

Postup: Pstruhy vykucháme, očistíme a osušíme. Zevnitř i zvenčí pstruha pokapeme... zobrazit recept

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept

Postup: Rybu umyjeme, osušíme.Použijeme jakoukoliv rybu - lososa, pstruha, mořského... zobrazit recept

Postup: Lilek rozpůlíme a lžící vydlabeme, aby zůstaly okraje asi 1cm. Rajčata spaříme... zobrazit recept

RECEPTY

Havířská fazolačka

Postup: Fazole den předem namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme doměkka ve stejné... zobrazit recept

ZAJÍMAVOSTI

Pivovar Vraník na Valašsku

Penzion Vraník – ubytování Zlín je nově zrekonstruováno a nabízí v rámci ubytování 35 lůžek v 8 pokojích a 3 apartmánech. Pokoje jsou vybaveny stylovým dřevěným nábytkem, sociálním zařízením, LCD televizí, lednicí a WIFI.... zobrazit článek

RESTAURACE

Slezský Dvůr

Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...