Postup: Pstruhy nasolíme a necháme 1 hod.odležet. Pokapeme citronovou šťávou. Na oleji... zobrazit recept
Postup: Ryby zbavíme hlav, pokud jsou čerstvé, vykucháme, nakrájíme na větší kousky,... zobrazit recept
Postup: Rybí maso - můžeme použít kapří hlavy bez žaber, mlíčí, "ocasy" bez ploutve,... zobrazit recept
Postup: Lososa rozmrazíme, osolíme, mírně okořeníme čtyřbarevným hrubě mletým pepřem a... zobrazit recept
Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept
Postup: Uzenou makrelu obereme, přidáme změklé máslo a vymícháme dohladka. Můžeme... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept