Filet z lososa posypte mořskou solí a
nechte ho odležet v chladu po dobu jedné hodiny. Poté sůl z povrchu
lososa odstraňte a vetřete do něj směs pepřů a kmínu. Do Muurikka Smoker
vložte tác s tenkou vrstvou dřevěné drtě; nejlépe olšové. Po té vložte
připravený filet z lososa. Zapněte Muurikka Smoker a uďte filet zhruba
40 minut. Díky tomuto způsobu přípravy získá losos lahodnou kouřovou
chuť. Podávejte nejlépe se salátem tzatziki.
Náš tip: Přidejte 10 minut před koncem na dřevní štěpku kostku cukru. Losos získá báječnou barvu.
Důležité královské město, které má v historii mnoho důležitých
událostí. Loket nad Ohří je město na Sokolovsku, které vás svou krásou
uchvátí. Historie tohoto města sahá až do 12. století, poté se Loket
pomalu stává...
zobrazit článek