Žloutky ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem, přidáme hladkou mouku, ve které rozmícháme prášek do pečiva a tekutou šlehačku. Z bílků ušleháme tuhý sníh a lehce jej vmícháme do těsta. Velkou beránkovou formu poctivě vymažeme rozpuštěným máslem, vysypeme strouhankou, vlijeme do ní těsto - necháme 2 cm od okraje volné, beránek nabude. Upečeme při teplotě 180° asi 45 - 50 minut dorůžova. Ještě horkého beránka vyklopíme a zdobíme čokoládou nebo jen pocukrujeme
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek