21. 11. 2024   |   svátek má Albert
 

Francouzská › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Na másle orestujeme najemno nakrájenou anglickou slaninu, přidáme opláchnuté... zobrazit recept

Postup: Cukr, máslo a žloutky utřeme, postupně přidáváme kaštanovou mouku a mléko,... zobrazit recept

Postup: Na vále smícháme mouku, moučkový cukr, citronovou kůru a sůl, přidáme studené... zobrazit recept

Postup: Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. V míse smícháme nastrouhaný celer s... zobrazit recept

Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept

Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na másle necháme zpěnit cibuli... zobrazit recept

Postup: Vrtulky uvaříme v osolené vodě doměkka, scedíme, propláchneme studenou vodou a... zobrazit recept

Postup: Créme fraîche připravujeme nejlépe den před použitím, cca 12 hodin předtím, než... zobrazit recept

Postup: Kachnu nasolíme zevnitř i zvenčí, posypeme kmínem a upečeme. Peču kachnu přes... zobrazit recept

Postup: Zeleninu kromě rajčat očistíme, řádně omyjeme a nakrájíme na stejně velké... zobrazit recept

Postup: Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli nadrobno a společně je osmažíme na másle.... zobrazit recept

Postup: Pórek nakrájíme na kolečky, cibuli nadrobno a osmažíme na másle. Zalijeme ... zobrazit recept

Postup: Pražmy (nebo jiné ryby, mořský vlk, pstruh, candát apod) očistíme, ostraníme... zobrazit recept

Postup: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Orestujeme ji na másle s trochou oleje... zobrazit recept

Postup: Kosti omyjeme a v troubě na 180° opečeme necelou půlhodinu, nesmí se spálit. Na... zobrazit recept

Postup: Králičí maso uvaříme v osolené vodě doměkka. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme.... zobrazit recept

Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept

Postup: V kastrůlku rozpustíme máslo. Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme ponorným... zobrazit recept

RECEPTY

Houskový knedlík

Postup: V míse smícháme mouku a na malé kostičky nakrájený rohlík. Zalijeme vlažným... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

PENZIONY

Penzion na Vyhlídce

Penzion na Vyhlídce je neobyčejný penzion Beskyd, který svým optimálním...