5. 12. 2024   |   svátek má Jitka
 

Levná jídla › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Zelí dáme vařit do osolené vody. Přidáme klobásku vcelku, bobkový list, nové... zobrazit recept

Postup: Kysané zelí dáme do hrnce, zalijeme 1l studené vody, osolíme, přidáme pepř,... zobrazit recept

Postup: Kysané zelí překrájíme na menší kousky a spolu s klobáskou, bobkovým listem,... zobrazit recept

Postup: Na másle zpěníme cibulku a přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Orestujeme,... zobrazit recept

Postup: Očištěné drůbka společně s kořenovou zeleninou, cibulí a pepřem zalijeme 1,5l... zobrazit recept

Postup: Bedly očistíme, nakrájíme na proužky a podusíme v trošce vody asi 10 minut. Ze... zobrazit recept

Postup: Fazole večer namočíme a druhý den uvaříme do poloměkka. Přidáme na kostičky... zobrazit recept

Postup: Fazole a houby den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka. Osolíme,... zobrazit recept

Postup: Půl hlávky zelí nakrouháme nebo nakrájíme na proužky, mrkev nastrouháme a... zobrazit recept

Postup: Dáme vařit na proužky nakrájenou kapustu a hrst krup. Osolíme, přidáme... zobrazit recept

Postup: Plechovku červených fazolí společně s brambory nakrájenými na kostičky a... zobrazit recept

Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na másle. Přidáme nastrouhaný celer a mouku... zobrazit recept

Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zalijeme vodou jen tak, aby byly... zobrazit recept

Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept

Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept

Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept

Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept

Postup: Uzené maso uvaříme v osolené vodě doměkka, nebo ho nakrájíme na proužky a... zobrazit recept

Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept

Postup: Kedlubny bez slupky nakrájíme na malé kostičky a dáme je vařit do osolené vody... zobrazit recept

RECEPTY

Fazolový salát

Postup: Plechovku červených fazolí scedíme a smícháme s kukuřicí, nahrubo nastrouhaným... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

Zámek Zábřeh

Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...