24. 11. 2024   |   svátek má Emílie
 

Luštěniny › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na trošce olivového oleje dozlatova.... zobrazit recept

Postup: Krůtí nebo kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli nakrájíme najemno a... zobrazit recept

Postup: Cibuli nakrájíme na proužky a orestujeme na oleji. Jakmile mírně zrůžoví,... zobrazit recept

Postup: Krůtí nebo kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky. V hlubší pánvi rozehřejeme... zobrazit recept

Postup: Na olivovém oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo... zobrazit recept

Postup: Najemno nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozehřátém oleji. Přidáme... zobrazit recept

Postup: V hrnci na olivovém oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme utřený... zobrazit recept

Postup: Cizrnu z plechovky přecedíme. Část cizrny rozmixujeme jen nahrubo, aby zůstaly... zobrazit recept

Postup: Fazole (je jedno, jestli bílé, nebo červené, já jsem použila velké bílé)... zobrazit recept

Postup: Špaldové kroupy uvaříme v osolené vodě doměkka - na jeden čtvrtlitrový hrnek... zobrazit recept

Postup: Červenou čočku zalijeme studenou vodou a uvaříme téměř doměkka. Rajčata... zobrazit recept

Postup: Cibuli, česnek, celer, zázvor oloupeme. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno,... zobrazit recept

Postup: Zbytky uzeného masa nakrájíme na kostičky, párky na kolečka. V hlubší pánvi na... zobrazit recept

Postup: Vejce si uvaříme na tvrdo.Salám Mortadellu nebo Junior, okurky, uvařená vejce... zobrazit recept

Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept

Postup: Dvě plechovky (po 400 g) vyklopíme i s nálevem do hrnce a přivedeme k varu. Na... zobrazit recept

Postup: Čočku uvaříme v osolené vodě doměkka. Lilek a cuketu omyjeme a neoloupané... zobrazit recept

Postup: Slaninu nakrájíme na kostičky, dáme na pánev a na ní zpěníme drobně nakrájenou... zobrazit recept

Postup: Čočku uvaříme v neosolené vodě s bobkovým listem doměkka. Scedíme, půl hrnku... zobrazit recept

Postup: Zelené fazolky dáme vařit do vody, kterou jsme osolili. Vaříme jen 5 minut. Pak... zobrazit recept

RECEPTY

Pikantní smažený sýr

Postup: Centimetrové plátky sýra, sýr zvolíme, jaký máme rádi, posypeme grilovacím... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Restaurant Slunečnice

Restaurace Club Slunečnice je vyhlášena svým příjemným, stylovým prostředím a...