10. 4. 2025   |   svátek má Darja
 

Maso › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Nachystáme si 4 porce ze sumce. Prosolíme jej a necháme odležet. Pak porce... zobrazit recept

Postup: Sumce naporcujeme, prosolíme a necháme odležet. Na roztopeném másle podusíme na... zobrazit recept

Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept

Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme v chladu odležet. Pak je z obou... zobrazit recept

Postup: Syrové brambory nakrájíme na plátky a trochu opečeme na pánvi na oleji.... zobrazit recept

Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept

Postup: Sumce nakrájíme, osolíme, opepříme necháme odležet. Slaninu nakrájíme na... zobrazit recept

Postup: Líny umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je... zobrazit recept

Postup: Ryby omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je... zobrazit recept

Postup: Porce ryby osolíme, opepříme, obalíme v mouce a necháme asi půl hodiny... zobrazit recept

Postup: Sumce naporcujeme, osolíme a dáme do větší hlubší mísy. Přidáme nadrobno... zobrazit recept

Postup: Rybí filé omyjeme, osušíme, nakrájíme na porce, osolíme, pokapeme citrónovou... zobrazit recept

Postup: Rybu omyjeme, osušíme, rozdělíme na porce, osolíme a necháme odležet.Na pánvi... zobrazit recept

Postup: Na slanině zpěníme nakrájenou cibuli, zasypeme moukou a osmažíme. Zalijeme... zobrazit recept

Postup: Rybu, očistíme, osolíme a necháme 1 hodinu odležet. Pak kapra po 3 cm... zobrazit recept

Postup: Lína omyjeme, osušíme, prosolíme a necháme alespoň hodinu odležet. Na pánev... zobrazit recept

Postup: Filé rozdělíme na porce, ze všech stran potřeme citrónovou šťávou, osolíme,... zobrazit recept

Postup: Pstruha omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi hodinu odpočívat. Mezitím si... zobrazit recept

Postup: Kapra naporcujeme, osolíme a necháme asi hodinu odležet. Pak ho pokapeme... zobrazit recept

Postup: Maso můžeme použít hovězí i vepřové. Nakrájíme jej na kostky. Orestujeme drobně... zobrazit recept

RECEPTY

Kozí brada

Postup: Hlávkové zelí nebo kapustu zbavíme vrchních listů, odkrojíme košťály a... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

PENZIONY

Penzion Farma

Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...