Postup: Škvarky:Sádlo zbavíme případné tuhé kůže a nakrájíme jej na asi 2 cm kostky.... zobrazit recept
Postup: Uzený bůček - pokud máme bůček s kostí a kůží, vykostíme jej a kůži odřízneme,... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na menší kostky a pomeleme nebo rozmixujeme. Dáme do misky,... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme od blanek, omyjeme. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme... zobrazit recept
Postup: Hovězí maso ve vlastní šťávě z konzervy vyklopíme, překrájíme na menší kousky a... zobrazit recept
Postup: Do mixéru dáme vepřové maso ve vlastní šťávě a čalamádu bez nálevu. Rozmixujeme... zobrazit recept
Postup: Vepřový bůček uvaříme do měkka s kořením.Vepřová játra nakrájíme na kousky a... zobrazit recept
Postup: Na sádle osmažíme velkou na drobno nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Uzené maso pomeleme, smícháme s majonézou a 2 lžícemi strouhaného křenu.... zobrazit recept
Postup: Zbytek masa - může být pečené, vařené třeba z polévky, hovězí, vepřové,... zobrazit recept
Postup: Uzenou makrelu obereme, přidáme změklé máslo a vymícháme dohladka. Můžeme... zobrazit recept