Postup: Větší pórek očistíme, odkrojíme tuhé tmavé části, ostraníme první vrtstvu,... zobrazit recept
Postup: Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky (klidně na větší kousky, polévka se... zobrazit recept
Postup: Uzené maso uvaříme v mírně osolené vodě. Kroupy (střední krupky) uvaříme zvlášť... zobrazit recept
Postup: Do vývaru z brokolice (nebo jiného zeleninového vývaru) nastrouháme na hrubém... zobrazit recept
Postup: Na sádle necháme zesklovatět cibulku, přidáme houby a podusíme. Pokud použijeme... zobrazit recept
Postup: Hříbky očistíme a nakrájíme na tenké plátky, sušené houby (sušených dáme tak... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno spolu s bobkovými listy, novým kořením uvaříme doměkka. Měkké... zobrazit recept
Postup: Hrách si den předem namočíme a druhý den uvaříme doměkka a rozmixujeme. Na... zobrazit recept
Postup: Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme, osolíme, přidáme kmín. Ve... zobrazit recept
Postup: Nejdříve si nasucho opražíme hladkou mouku, budeme potřebovat 2 lžíce.... zobrazit recept
Postup: Květák a brokolici rozebereme na růžičky, zalijeme litrem a půl vody a dáme... zobrazit recept
Postup: Sušené houby namočíme do půl litru vody alespoň na dvě hodinky. Na másle... zobrazit recept
Postup: Z másla a mouky připravíme jíšku, kterou zalijeme masovým vývarem... zobrazit recept
Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept
Postup: Uzené maso nebo pěknou anglickou nakrájíme na kostičky a na trošce sádla... zobrazit recept
Postup: Dáme vařit 2 nastrouhané mrkve, kousek celeru a hrst krupek. Povaříme 15 - 20... zobrazit recept
Postup: Hrách den předem namočíme do studené vody tak, aby byl ponořený. Druhý den... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme v asi 1 a půl litru vody s bobkovým listem do poloměkka asi... zobrazit recept
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem v dostatečném množství vody (1 1/2 litru) do... zobrazit recept