21. 11. 2024   |   svátek má Albert
 

Zdravá strava › Recepty

 
Podrobné vyhledávání
 

Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Papriku, cuketu a rajčata na kostičky, cibuli na... zobrazit recept

Postup: Zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky (můžeme nastrouhat). Zalijeme 1 1/2 l... zobrazit recept

Postup: Cherry rajčátka omyjeme, nakrájíme na poloviny a naskládáme na plech vyložený... zobrazit recept

Postup: Ovesné vločky na čtvrt hodiny zalijeme mlékem, v kterém jsme rozšlehali žloutky... zobrazit recept

Postup: Zeleninu nakrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno. Na másle zpěníme cibulku,... zobrazit recept

Postup: Mrkev nastrouháme na jemném struhadle. Žervé s taveným sýrem vymícháme... zobrazit recept

Postup: Tvaroh utřeme se změklým máslem do pěny, přidáme sardelky nebo dvě až tři... zobrazit recept

Postup: Králíka naporcujeme, můžeme použít také králičí plec, stehna nebo hřbety. Mrkev... zobrazit recept

Postup: Kořenovou zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a v mírně osolené vodě... zobrazit recept

Postup: Na přípravu salátu můžeme použít zbytky pečeného, vařeného nebo grilovaného... zobrazit recept

Postup: Rýži propláchneme horkou vodou, necháme okapat, osmahneme na dvou lžících... zobrazit recept

Postup: Na rizoto můžeme použít vařené, pečené nebo grilované maso z kuřete, slepice,... zobrazit recept

Postup: Prsíčka nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme, zakapneme sójovou omáčkou a... zobrazit recept

Postup: Pstruhy vykucháme, očistíme a osušíme. Zevnitř i zvenčí pstruha pokapeme... zobrazit recept

Postup: Porci vloček třikrát spaříme v cedníku vařící vodou z konvice. Pak vločky... zobrazit recept

Postup: Kuře ze všech stran i zevnitř osolíme a na několika místech prošpikujeme... zobrazit recept

Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme... zobrazit recept

Postup: Stonky chřestu omyjeme a dřevnaté kousky odřízneme. Nakrájíme ho na malé... zobrazit recept

Postup: Na másle osmahneme ovesné vločky, zalijeme studenou vodou (1 l) a přidáme na... zobrazit recept

Postup: Těstoviny (nejlíp vrtulky) uvaříme v osolené vodě. V míse smícháme nakrájenou... zobrazit recept

RECEPTY

Domácí ostrý kečup s česnekem

Postup: Rajčata omyjeme a očistíme případná škaredá strupatá místa. Vložíme do hrnce i... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

PENZIONY

Pension La Rosa

Svým návštěvníkům nabízí vysokou kvalitu ubytování a služeb v plně...