Postup: Nachystáme si 4 porce ze sumce. Prosolíme jej a necháme odležet. Pak porce... zobrazit recept
Postup: Sumce naporcujeme, prosolíme a necháme odležet. Na roztopeném másle podusíme na... zobrazit recept
Postup: Vykuchané, umyté, osušené pstruhy nasolíme a necháme odležet. Pokapeme... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme, nasolíme a necháme v chladu odležet. Pak je z obou... zobrazit recept
Postup: Syrové brambory nakrájíme na plátky a trochu opečeme na pánvi na oleji.... zobrazit recept
Postup: Pstruhy omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Na... zobrazit recept
Postup: Sumce nakrájíme, osolíme, opepříme necháme odležet. Slaninu nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Líny umyjeme, osušíme, nasolíme a necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je... zobrazit recept
Postup: Ryby omyjeme, osušíme a nasolíme. Necháme asi půl hodiny odpočinout. Pak je... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo (nebo heru) utřeme s cukrem a žloutky, přidáme tvaroh, vanilkový... zobrazit recept
Postup: Uvařené brambory nastrouháme. Vodu z kysaného zelí slijeme do hrnku, zelí si... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, jamile začne zlátnout, přidáme... zobrazit recept
Postup: Z másla a zarovnané lžíce mouky připravíme růžovou jíšku, zalijeme 4 dl... zobrazit recept
Postup: Vodu svaříme s cukrem a po vychladnutí přidáme zázvor, citronovou šťávu ze dvou... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Římský pekáč namočíme do studené vody cca na 20 minut. Dno pekáče vyložíme... zobrazit recept
Postup: Řapíkatý celer nakrájíme na kostky, mrkev na kolečka. Na 1/2 másla zpěníme... zobrazit recept
Postup: Porce ryby osolíme, opepříme, obalíme v mouce a necháme asi půl hodiny... zobrazit recept
Postup: Sumce naporcujeme, osolíme a dáme do větší hlubší mísy. Přidáme nadrobno... zobrazit recept