Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept
Postup: Z mouky, mléka, minerálky, vajec, cukru, citronové kůry a šťávy připravíme... zobrazit recept
Postup: Malou cibuli nakrájíme nadrobno a česnek na plátky. Rozehřejeme olivový olej a... zobrazit recept
Postup: Špagety uvaříme v osolené vodě doměkka (na tři litry vody dáme 3 rovné kávové... zobrazit recept
Postup: Telecí maso nakrájíme na půlcentimetrové plátky a zlehka - hladkou stranou... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...