Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Bůček nakrojíme na plátky, prosolíme, potřeme grilovacím kořením , kmínem a necháme odležet nejlépe přes noc. Nakrájíme oloupanou cibuli a česnek na kostičky a na sádle na pánvi osmahneme. Bůček dokrájíme na plátky, přidáme k základu na pánev a zprudka opečeme z každé strany dozlatova. Pak ztlumíme plamen, podlijeme vývarem nebo jen vodou a pod pokličkou dusíme do měkka. Ke konci dušení přidáme nakrájené houby. Dochutíme soli a pepřem.
Ubytování Zlín vám poskytne k výletům potřebné náležitosti, které se
týkají možností, o kterých se vám doposud nesnilo. Penzion U Johana se vám bude
jistě líbit, jelikož nabízí potřebný relax k tomu, abyste si krásně...
zobrazit článek