2. 4. 2025   |   svátek má Erika
 

Palačinky

Název Množství a jednotka
hladká mouka 300 g
mléko 400 ml
minerální voda 200 ml
vejce 3 ks
citronová kůra
Zobrazit všechny ingredience

Na náplň

Název Množství a jednotka
jahodová marmeláda
šlehačka
granko
večeře
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 20 min.
Mamut :-)



Postup
Ingredience na palačinky smícháme do hladka, nejlépe šlehačem. Na teflonovou pánev kápneme olej a upečeme tenké palačinky. Mažeme jahodovým nebo citronovým džemem, zavineme a ozdobíme šlehačkou.


Další fotografie
 


RECEPTY

Dýňové rizoto s uzeným lososem

Postup: Na olivovém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme 2 utřené stroužky... zobrazit recept

RECEPTY

Kachní prsa na černém pivu s jablky

Postup: Kachní prsa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a kůži ostrým nožem nařízneme na... zobrazit recept

RECEPTY

Květáková polévka se smaženou houskou

Postup: Květák rozebereme na růžičky, popřípadě ještě pokrájíme na jemno. V hrnci na... zobrazit recept

RECEPTY

Čokoládové lanýže

Postup: Čokoládu s vysokým podílem kakaa rozpustíme ve vodní lázni dohladka. Přidáme... zobrazit recept

RECEPTY

Kvasnicové (drožďové) cukroví

Postup: Na vál vsypeme mouku, uděláme v ní důlek, vlijeme vlažné mléko a rozdrobíme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Řepa červená

Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek

RESTAURACE

Dřevjanka

Nabízíme přes 64 míst k sezení, restaurace je rozdělena na kuřáckou a...